NRK-Østlandssendingen, 19.02.2010:

– Vått potetmel på veien.  Stopp veisaltingen klager til Kringkastingsrådet.

På veiene i vårt distrikt er det stedvis vanskelige føreforhold. En taxi-sjåfør som NRK Østlandssendingen snakket med torsdag morgen beskriver føret noen steder som vått potetmel som gjør at bilen sklir på veien, skriver Østlandssendingen.

Nettopp dette føret er det Stopp veislatingens Lars Erik Bønå advarer mot i et oppslag som Adresseavisa gjorde 12.02.2010.  Du kan lese denne artikkelen i menyen til høyre; Relaterte artikler.  Artikkelen inneholder også et TV-innslag.


Lars Erik Bønå i Stopp veisaltingen kommenterer Østlandssendingens oppslag

- Hvor er snøen? Dette er jo ikke mer enn man kjører ned, men blandet med salt blir det problematisk, samtidig som bilene har glatte dekk etter all kjøringen på saltveiene.

Snøen så hardt sammenpakket at den blir som is?  Har de ikke sett på OL og lært hva som skjer når de salter i skiløypa? Det samme skjer når man salter i snø på veien og i tillegg skal følge SALT SMART programmet. Nrk burde trekke vegdirektøren og samferdselsministeren ut til dette krysset og stilt dem til veggs.

Lars

Klager til Kringkastingsrådet

Stopp veisalitngen har påklaget NRKs ensidige holdning ovenfor veisalting til Kringkastingsrådet

Stopp veisalitngen har påklaget NRKs ensidige holdning ovenfor veisalting til Kringkastingsrådet.  Se relaterte artikler i menyen til høyre for å lese artikkelen med klagebrevet.

Ekstra informasjon